10 ting jeg vil i februar

10 ting jeg vil i februar

Så blev det atter afslutningen på en måned, og vi tager hul på et nyt. Jeg synes simpelthen tiden går så hurtig, at det er svært at følge med. Derfor er det rart at sætte sig ned, og tænke over hvad man egentlig gerne vil opnå i den kommende måned. Lige pludselig er måneden gået, og så skriver vi igen den første. Jeg har derfor skrevet ned hvad jeg gerne vil nå i februar.
Læs hvilke 10 ting jeg gerne ville nå i oktober og november sidste år. Apropos sidste år, det har jeg ikke helt vænnet mig til endnu. I min optik skriver vi stadig 2017, men mon ikke det kommer med tiden? 🙂

1. Blive bedre til at tage billeder

Jeg har i lang tid bare sværget til min Iphone, fordi det er let og hurtigt. Men jeg har altså et udemærket Nikon kamera liggende i skabet. Jeg har bare ikke sat mig særlig godt ind i at bruge det, og derfor bliver det lidt besværligt. Men februar!! er måneden hvor jeg skal lære at tage billeder. Det gavner mig specielt denne tid på året, hvor solen næsten ikke nå frem, at kunne regulere på langt flere indstillinger.

2. Træne op til skiferie

HUHUHU! Yndlings-punkt. Men det er fordi jeg sådan glæder mig til at skulle stå på ski igen. Helst uden skader, igen i år. Derfor skal jeg bruge februar på at træne op til at stå på ski. Min plan er at lave et indlæg om hvordan, på et senere tidspunkt.

3. Påbegynde nyt studie

Jeg har netop afsluttet min BA i erhvervsøkonomi, og fortsætter derfor på en Cand.merc i Forretnings- og markedsudvikling. Det bliver super spændende. Jeg er topmotiveret, lige indtil jeg husker på: Nye studiebøger. Av for.. i min pengepung.

4. Spise friske forårsruller

Godt med mango og hvidløgsstegte rejer. Find opskriften her.

5. Løbe 5 kilometer og forbrænde 1000 kalorier

Det lyder åndssvagt, men jeg får aldrig løbet 5 kilometer hvis ikke jeg sætter mig et mål om det. Jeg går også hjem inden jeg har forbrændt de 1000 kalorier til træning, hvis ikke jeg beslutter mig inden jeg går igang, at NU skal det være. Men det har hjulpet rigtig meget på min målsætning og min motivation, at jeg har fået et pulsur af min kæreste. Et pulsur kan være en ret stor investering, som man ikke har lyst til at prioritere. Så istedet for at have et dyrt pulsur med uendeligt mange funktioner, så fik jeg et fint og diskret pulsur/aktivitets ur: Garmin Vivosmart 3.
Efter jeg har fået mit ur, er jeg blevet meget mere bevidst om min daglige aktivitet, forbrænding, puls og skridt.

6. Lave ønskeseddel til fødselsdag

Jeg fylder 25 år først i april. Der er længe til, og alligevel er det lige om lidt.

7. Lave dadelkugler

Jeg er simpelthen verdens største fortaler af ROMKUGLER. Det er noget Gud har skabt, samtidig har djævlen været inde og fylde dem med kalorier. Så det er da kun for dårlig, at jeg ikke har forsøgt at lave dadelkugler endnu. Derfor er min plan at afprøve denne opskrift fra Valdemarso.

8. Forårsrengøring til den store guldmedalje

Jeg ved min kæreste bliver ked af det når han ser dette punkt. Men vi kommer ikke uden om. Vores marts-måned er fyldt med planer, så planen er at få det ud af verden i februar!

9. Spise fastelavnsboller

Måske skal jeg afprøve denne opskrift, som Camilla Drabo viser. Jeg elsker fastelavnsboller og kagecreme, men det er jo sukkerbomber, og denne opskrift er helt uden sukker. Win win.

10. Sylte svampe

Jeg er nødt til at prøve at sylte svampe. Nu blev det så vellykket med de syltede rødløg (se mere her), derfor er jeg blevet inspireret af Camille Maja til at afprøve mere syltning. Se opskriften på syltede svampe her.

 

 

Fortæl mig gerne hvad du skal lave i februar 🙂

 2 thoughts on “10 ting jeg vil i februar”

  • Åh en dejlig måned du får. Og tak for tag :)! De er helt sikkert et hit hos mig!
    Min måned står nu på spontan Thailandstur. Bookede igår og smutter om 2 uger! Så der skal arbejdes igennem inden, og ren afslapning derefter!

    • Tusind tak for din kommentar. Årh hvor lyder det dejligt! Gid det var mig, som kunne smutte en tur væk fra kulden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *