10 ting jeg vil i maj

10 ting jeg vil i maj

Endnu en måned er gået, og vi er for alvor på vej mod sommeren. Det er min yndlings årstid. Jeg elsker at dagene er lange, og at de fleste af døgnets timer kan nydes udenfor.

Hvis vi tager et kig tilbage på april (læs om mine planer her), så har jeg faktisk opfyldt mange af mine mål. Det fedeste er nok, at jeg faktisk løb 5 kilometer, selvom jeg ikke have regnet med det. Udover at have løbet 5 kilometer, har jeg også fået rullet en del kilometer på rulleskøjter, og fokuseret mere på sund kost, træning og velvære.

Lad os tage et kig på mine planer i maj.

1. Solskin, solskin, solskin

Der skulle blive så mange fine solskinsdage i maj, og min plan er at nyde dem så snart jeg har muligheden.

2. Prioritere mellem solskin og eksamenslæsning

Men jeg er også nødt til at få læst til eksamen, uanset vejr. Det er bare så ærgerligt at sidde indenfor, når solen skinner udenfor. Men alle har nok forgæves forsøgt at kombinere computeren og sol-lys.

3. Til galla på mit universitet

Tøjkrise… Just saying..

4. Spise sushi…

Det er alt for længe siden. Jeg er generelt ikke særlig god tl at stoppe med at spise når jeg er mæt, men når det angår sushi kender jeg da SLET ingen grænser. Men er det kun mig? Når mad smager alt for lækkert, så er det da meget naturligt at blive ved med at spise? Ikke?

5. .. Og grillmad

Grillede, sprøde grøntsager. Så behøver jeg ikke sige mere. Eller jo, se mine yndlings grillede grøntsager her.

6. Løbe 5 kilometer igen

Jeg gjorde det sidste måned, og det skal da fejres med endnu en tur.

7. Kigge på sommerferie-destinationer

I og med at vi har mange dyre planer, min kæreste og jeg. Her mener jeg, bil, hundehvalp og hus. Så er det ikke sikkert vi kommer på ferie i år. Men jeg kan ikke lade være med at lure lidt alligevel. Det kan jo være man finder noget, som man ikke kan sige nej til. Sidste år var vi på Gran Canaria, og det kan du læse om her.

8. Spise en god gammeldags vaffelis, uden vaffel

Ka’ jeg få 3 kugler i bæger tak? 1 med chokolade, 1 med banen og 1 ny smag, bare for at træde ud af min icecream-comfort-zone.

9. Tage min første chin-up uden hjælpemidler

Jeg tror ikke det sker, men jeg håber det ender lidt a la de 5 kilometer, som jeg lige pludselig fik løbet. One day….

10. Forberede mig til Nordic Race

Jeg forbereder mig ustyrligt meget til Nordic Race. Jeg har aldrig trænet så meget overkrop, som nu. Mine ben savner lidt opmærksomheden.

 

Fortæl mig gerne hvad du skal lave i maj? 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *