10 ting jeg vil i november

10 ting jeg vil i november

Så lander vi snart i årets 11. måned, nemlig November. Det er sådan lidt en måned hvor vi alle enten glæder eller frygter den kommende måned, December. Den søde juletid, er for mange også den travle juletid.

Først et lille tilbageblik på Oktober-listen, hvor jeg faktisk nåede dem allesammen, undtagen én. Jeg har ikke fyldt min garderobe med lækre, nye efterårsvarer. Det er endda på trods af, at jeg forelsker mig i alle striktrøjer jeg går forbi.

1. STAND-UP MED NIKOLAJ STOKHOLM

Min kæreste og jeg skal d. 30. Nov. ind og se Nikolaj Stokholms one-man show: Mit liv som Nikolaj Stokholm. Jeg har indtil videre kun hørt godt om det, og mange af hans shows er udsolgte, så jeg glæder mig faktisk ret meget.

2. DRIKKE JULEØL

Den smager lige dårligt hver år, men alligevel skal juleøllen fejres d. 3 Nov. hvor der i traditionens tro endnu engang bliver fejret J-dag.
Jeg har ikke været ‘rigtig’ i byen i et par år, så jeg glæder mig rigtig meget til at lufte mine gemte danse-moves, som sjovt nok plejer at blive forbedret efter tidligere nævnte juleøl.

3. B A C H E L O R – den skriver desværre ikke sig selv

Når november er ovre, så er der sølle 2 uger til at bacheloren skal være klar i et færdigt eksemplar. Jeg glæder mig til det er overstået, men jeg frygter at november bliver en måned, hvor bacheloropgaven stiger mig til hovedet, og gør mig lidt små-tosset. Opgaven er allerede nu, ved at give mig grå hår.

4. træn-amok

Pr. 1. November skifter jeg træningscenter, og jeg glæder mig! Nye muligheder og mere plads.
Jeg har grundet medicin taget 10-15 kg på, på 1,5 månedstid, og det har sat sig lidt sjovt på min krop, så der er en masse at arbejde med.

5. prøve den her brownie

En sundere udgave af en brownie fra Emma Martiny, men den lyder bestemt ikke dårligere end den ægte, usunde sukkerbombe af en slags.

6. julegave-ræææs

I år vil jeg prøve at være tidligt ude med julegaver. Det er jeg aldrig. Jeg er hende den svedende, forpustede og pæææænt sure kunde, som ikke forstår hvorfor alt det gode er udsolgt d. 23. December. (Undskyld undskyld undskyld, medmennesker)
Det kunne bare være rigtig skønt at have det overstået i November og rent faktisk have godt med overskud i økonomien i December måned. Det kræver dog at samtlige julegave-modtagere er tidligt ude med en ønskeseddel – og det ved vi jo alle godt, aldrig sker.

7. blive fristet til at opdatere garderoben

Collage-tøj

Velour jakkeLove dog teeLækker strikFlæseærme bluseFED Jakke fra By Malene BirgerSkjorte med mønsterRød strikSød bluse med peplum effekt.

Der lød noget lignende på Oktober-listen, men den blev ikke streget ud, så jeg må jo forsøge igen.

Jeg er helt tosset med Love Dog t-shirten fra Ganni, den er jeg næsten nødt til at købe. Desuden er skjorten med mønster (også fra Ganni) helt vild skøn.
Jeg er ikke så modig hvad angår jakker, og ejer vidst ikke en jakke, som ikke er sort og i læder eller uld. Men jeg bliver virkelig fristet af de to jakker, den ene i velour og den anden med leopardmønster.

8. Prøve denne opskrift med bagte kyllingelår

Vi har fryseren fyldt med god kylling, så for at vi ikke bliver trætte af det, er det nødvendigt at vi varierer tilberedningen lidt.

Denne opskrift på bagte kyllingelår lyder rigtig lækker, og anderledes end hvad vi plejer at bruge kylling til.

9. spise mange pommes frites med absurd god mayonnaise og ketchup

10 ting

Jeg skal spise SÅ mange pommes, rodfrugt-fritter og grøntsagstænger i den kommende måned, og det bliver ledsaget af disse skønne mayonnaiser og ketchup fra Kudsk. De smager bare såå godt. Jeg blev desuden fortalt at ketchuppen også var god til at marinere sit kød i.

10. Forberedelse til december (og jul)

Jeg har i mange år været udsat for julemusik-tortur. Det skyldes at jeg har arbejdet i en tøjbutik, og som I nok har opdaget, så er detail-branchen rigtig gode til at julehygge i ubehagelig god tid.
Men i år kan jeg forberede mig til december i mit eget tempo, og ingen skal kvæle mig med julemusik og juleindpakning allerede fra 1. November.
Men det indebærer selvfølgelig også indkøb af julekalendre, kalenderlys, adventskranse og måske en pakkekalender. Det er også måneden hvor man mentalt forbereder sig på alt det julekonfekt man skal lave…og spise. Hæ hæ..

 

Lad mig endelig høre om din November, hvad vil du gerne nå?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *