Anbefaling: L:A Bruket

Anbefaling: L:A Bruket

Jeg giver jer hermed min varmeste anbefaling. Produkterne fra L:A BRUKET er intet mindre end fantastiske. De er naturlige, dufter godt, anvendelige og så er alt ved L:A BRUKET og den svenske vestkyst bare smukt.

Jeg er særligt glad for håndcremen (annoncelink). Det er en dejlig og effektiv tilføjelse i hverdagen. Desuden er alle håndsæber i lejligheden skiftet ud med forskellige dufte fra L:A BRUKET, og det er ofte at gæster kommenterer den skønne duft.
Duften Lemongrass/Citrongräs er ikke til at stå for, og kommer du i nærheden af en forhandler, så MÅ du altså finde testeren. Hvis du forsøger dig med håndcremen, vil du dufte til dine hænder hele tiden, efterfølgende.

Til sidst, men slet ikke mindst. Så er det de smukkeste produkter at have stående. Jeg elsker deres design, og det passer perfekt ind på det lyse, skandinaviske badeværelse.

L:A BRUKET har lavet serier inden for hånd, fod -og ansigtspleje, der er sæber, lotion, scrubs og salte til badekaret. De har også lavet en skæg-serie, som er den helt perfekte gaveidé til manden, som har alt (også et skæg).

LA BRUKETSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *