Besøg hos: Restaurant Valdemar

Besøg hos: Restaurant Valdemar

I aftes mødtes jeg med en sød veninde i Kolding. Vi ville gerne ud at spise godt, og jeg ville gerne prøve noget nyt. Da jeg har boet i byen, har jeg mine DO’s and DONT’s omkring byens spisesteder, men jeg har også mange steder at besøge, tilgode.

Et sted jeg kun havde hørt godt om var Restaurant Valdemar. Jeg havde aldrig selv været der, før i aftes.

kort om besøget

En særdeles hyggelig restaurant, dejlig atmosfære og venlig betjening. Vi følte os godt tilpas.
Vi besluttede os for at bestille 2 retter, og så afslutningsvis finde et andet sted som serverede drinks.

ristede kammuslinger med syltet rødløg til forret

Jeg kunne til hver en tid guffe de rødløg i mig igen. De smagte simpelthen for lækkert.

steak af oksefilet med fritter og sauce bearnaise til hovedret

Jeg vil give min varmeste anbefaling til Restaurant Valdemar i Kolding. Maden var alletiders til prisen (377kr), vi blev mætte og der var egentlig ikk noget at sætte en finger på. -og havde der været, var jeg sikker på at tjeneren var på dupperne til at finde en god løsning.

drinks på vinbaren

Nu sprang vi desserten over, og søgte istedet på Vinbaren efter drinks. Efter at være blevet spurgt til vores alder (kompliment eller ej….who knows….), satte vi os ned.
Jeg må erkende at jeg er kommet for lidt ud, og ved ALT for lidt om indholdet i de famøse drinks. Så efter (i flovhed) at have googlet samtlige drinks på menukortet (istedet for at spørge bartenderen), endte jeg ud med en Bramble. Lidt gin, lidt surt, lidt sødt. Lækkert.

Psst.. Besøg Restaurant Valdemars hjemmeside her, og se hvad de har på menukortet netop nu.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *