Et kig i min taske

Et kig i min taske

 

 

Jeg har i forbindelse med semester-start erhvervet mig en ny taske, skoletaske. Det var et sats, for jeg stod i butikken i Tyskland med målebånd, og skulle vurdere om min MacBook lige præcis kunne være der, eller lige præcis ikke kunne. Jeg tog chancen, og det har jeg ikke fortrudt.

I den forbindelse, vil jeg vise jer hvad jeg aldrig forlader mit hjem uden. Det er meget skole/arbejds-præget, da jeg næsten altid er på vej til eller fra skole og arbejde.

 • Briller & solbriller

  Jeg går aldrig afsted uden mine briller, for jeg er simpelthen gået hen og blevet lidt nærsynet. Har jeg tænkt mig at kunne følge med i undervisningen, så skal jeg huske mine briller. Disse er fra Gucci og er købt hos DK Optik.
  Mine RayBans er uundværlig under bilkørsel. Dette er en fødselsdagsgave fra min kæreste, og jeg er virkelig glad for dem. Modellen hedder 4258.

 • Pung og Iphone

  Det kræver vidst ikke den store uddybning. BAG ESSENTIALS.
  Det er desuden et Malene Birger cover som pryder min Iphone, som egentlig trænger til en udskiftning. Nogle gode idéer?

 • Notesblok og penalhus

  Det lille fine penalhus er fra Søstrene Grene, og det kunne jeg altså ikke stå for.

 • Macbook air

  Min baby, som jeg ikke kan undvære. Skole, arbejde, bloggen..Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *