Makeover: Den lille entré

Makeover: Den lille entré

Disse dage er fløjet afsted med arbejde og bachelor, og knap så meget tid til at hygge indenfor, mens man kigger ud af vinduet til efterårsvejret. Jeg håber I holder lidt mere efterårsferie end mig 🙂

_____

Jeg fik en sms ind en aften, om at vores nye skoskab var kommet hjem, én time før ILVA lukkede. Så vi slugte aftensmaden på rekordtid og skyndte os afsted, for nu skulle der altså ske noget med den entré. Vores entré er lille og smalt, så der er ikke plads til meget hurlumhej, derfor er dimensionerne på dette skoskab helt idéel.

Skoskab til den lille entré

Som sagt er skoskabet fra Ilva og hedder Bright. Vi havde før en helt almindelig høj-reol fyldt med sko. Det så simpelthen så rodet ud, også fordi vi har intet mindre end en million sko. Så i forbindelse med det her nye skoskab, har jeg faktisk formået at smide sko ud. Jeg tror næsten det er første gang i mit liv.  Der er ellers også god plads til sko nu, for der er plads til to rækker, som man kan se på ovenstående billede.

Det er desuden rigtig smart med det smalle rum, hvor der er hylder til f.eks. handsker, huer, nøgler, pung og andre ting, som man lige snupper på vej ud i farten, og ting som altid bliver smidt rundt omkring i hjemmet.

Og så blev endnu en ting streget på oktober-listen 😉

Find Bright skoskab fra Ilva HER.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *