Opskrift: Cæsarsalat med proteinrig sojapasta

Opskrift: Cæsarsalat med proteinrig sojapasta

Jeg var en tur i Netto for at handle ind til ugens madplan, og faldt så over noget pasta lavet på sojabønner, det vil sige det var både glutenfrit og proteinrigt. Win win. Jeg har tidligere levet glutenfrit, og det giver altså en helt anden velvære, derfor prøver jeg at skære ned på det daglige glutenindtag. Læs eventuelt mere om at leve glutenfrit her.

Jeg havde også en ustyrlig lyst til cæsarsalat, og besluttede mig derfor at kombinere pastaen og salaten.
En frisk og let ret, som både egner sig som frokost, aftensmad og så er den velegnet som madpakke, hvis man er på farten. Jeg har udeladt brødcrutonerne som ofte hører sig til i en cæsarsalat, men jeg prøver at skære ned på kulhydraterne.

Cæsarsalat med proteinrig sojapasta

Her er mad til ca. 2 personer. Indeholder reklamelinks.

Tilberedning

  • Kog pastaen i ca. 6 minutter, men læs på pakken hvad der anbefales.
  • Krydder kyllingen med salt og peber
  • Skær kyllingen ud i mundrette stykker, og steg på panden i lidt fedtstof.
  • Lad pastaen dryppe af, og kyllingen køle af
  • Imens skærer du salaten ud i korte strimler, og cherrytomaterne ud i 4.
  • Put det hele i en skål, og bland godt
  • Drys parmesanost ud over, alt efter lyst og behov
  • Tilsæt dressing. Jeg er ret glad for Bodylabs cæsardressing da den inderholder 0% fedt og 0% sukker, og det nærmer man sig sjældent, hvis man selv laver sin dressing.



1 thought on “Opskrift: Cæsarsalat med proteinrig sojapasta”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *