Opskrift: Champignonsuppe med bruschettas

Opskrift: Champignonsuppe med bruschettas

Som nænt tidligere skulle jeg i Oktober måned nå at lave denne champignonsuppe, men jeg kunne ikke rigtig vente, så det blev altså igår. Jeg har ændret en lille smule i opskriften, da jeg ikke synes den smagte af nok. Men det er jo en smagssag, og det er jo det skønne ved at dele opskrifter 🙂

Jeg synes egentlig det var en meget god idé at lave bruschettas til suppen, som ovenstående link også foreslår.

Forberedelsestid: 20 min
Tilberedningstid:
30-35 min
Antal personer: 
2-3 personer

champignonsuppe

  • 400 g svampe
  • 2 ‘bunker’ frossen spinat
  • 2 store løg/ 3 små
  • 4 fed hvidløg
  • 75 g smør
  • 1 liter vand
  • 2 grøntsagsboullion terninger
  • Meljævning
  • Salt og peber
  • 2 spsk. Citronsaft

Tilberedning

  1. Skær champignon ud i skiver, hak løg og hvidløg.
  2. Brun champignon af i en gryde med smør
  3. Tilsæt løg og hvidløg, lad løgene brunes lidt af
  4. Tilsæt vand, boullion og spinat, lad det koge op og rør meljævning i for rette konsistens.
  5. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  6. Lad det små simre i 10 minutters tid.

Bruschettas

  • 1 baguette
  • 2 tomater
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Parmesan ost
  • Salt og peber

tilberedning

  1. Start ovnen på varmluft, 180-200 grader
  2. Skær baguetten ud i skiver
  3. Skær løg og tomat ud i små, men rustikke tern.
  4. Pres hvidløg
  5. Kom det hele i en skål, og tilsæt olivenolie, og bland det hele.
  6. Tilsæt lidt salt og peber.
  7. Put blandingen på brødene, og drys med parmasan ost.
  8. Kom bruschetta’erne i ovnen i ca. 15 min.

Velbekomme 😉



1 thought on “Opskrift: Champignonsuppe med bruschettas”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *