Opskrift: Hasselback kyllingebryst med tomat, bacon og squash

Opskrift: Hasselback kyllingebryst med tomat, bacon og squash

Så blev det tid til endnu en opskrift, denne gang hasselback kyllingebryst. Vi spiser rigtig meget kylling, og det er derfor rart at kunne variere lidt på tilberedningsmetoden, så det ikke er det samme hver gang. Se også min opskrift på Hasselback kyllingebryst med feta og spinat. 

Forberedelsestid: 10-15 min
Tilberedningstid: Ca. 20 min
Aantal personer:
2

Hasselback kyllingebryst med Tomat, bacon og squash

  • 2 gode stykker kyllingebryst
  • 1 pk. bacon
  • 1 squash
  • 2-3 tomater
  • Olivenolie
  • Salt og peber

tilberedning

  • Tænd ovnen ved 200 grader
  • Skær 4-7 snit i kyllingebrystet, alt efter hvor størrelsen og efter behov. Du må ikke skære helt igennem, da kyllingen stadig skal hænge sammen.
  • Skær bacon i halve eller 1/3 dele, og fordel i dine snit i kyllingen.
  • Skær squash og tomater i skiver, og fordel i dine snit i kyllingen, sammen med bacon.
  • Drys med salt og peber, og fordel lidt olivenolie ud over kyllingen.
  • Læg kyllingen i et ildfast fad og sæt ind i ovnen i ca. 20 min (alt efter størrelsen på kyllingebrystet)

Tilbehør

Denne gang blev tilbehøret ovnbagte kartofler med alle de gode krydderier fra skabet og godt med olivenolie. Dertil en blandet salat og istedet for en sovs, blev det til hytteost og guacamole.

 



1 thought on “Opskrift: Hasselback kyllingebryst med tomat, bacon og squash”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *