Opskrift: Kylling i fad

Opskrift: Kylling i fad

Idag stod aftensmaden på kylling i fad med bacontern, pikantost og ris. En ret som faktisk gjorde det rigtig godt, og derfor deler jeg den lige med jer. Jeg er sikker på at pikantosten gjorde et godt stykke arbejde, idet den havde smag af peberfrugt, og det var faktisk ret velsmagende i retten.

Forberedelsestid: 30 min
Tilberedningstid:
 20 min
Antal personer: 
3-4 personer.

KYLLING I FAD

  • 2 store kyllingebryst
  • 2 pk bacon
  • 6-8 store champignon
  • 1 porre
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 175 g pikant smøreost (m. smag af peberfrugt)
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 2 spsk ketchup
  • 2,5 dl mælk (reguler selv efter smag)
  • salt, peber, allroundkrydderi
  • Olivenolie
  • Evt. persille til pynt

TILBEREDNING

  • Tænd ovnen på 200C

  • Skær/snit løg, porrer, hvidløg, og champignon.
  • Sæt ris over kog.
  • Udskær kyllingebryst i 3-4 stykker og steg med salt, peber og allroundkrydderi. Jeg stegte stykkerne til de lige var gennemstegte. Det kan man eventuelt selv regulere med stegetid vs. ovntid.

  • Steg bacon, og drys ud over kyllingen.
  • Steg alle grøntsagerne i baconfedtet, reguler selv med olie.
  • Når grøntsagerne har fået lidt farve tilsættes puré, pikantost, ketchup og mælk.
  • Smag til med salt og peber.
  • Hæld blandingen udover kylling/bacon og sæt i ovnen på 200C i 10-15 minutter.

Velbekomme 🙂



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *