Opskrift: Sunde hvidkålsbåde med hakket oksekød (glutenfri)

Opskrift: Sunde hvidkålsbåde med hakket oksekød (glutenfri)

Denne opskrift på hvidkålsbåde er nu ikke noget særligt, men ofte er det det visuelle som sælger. Hvidkålsbådene får mig til at tænke på burgere uden bolle, hvor man istedet har wrappet burgerens indhold ind i salat. En ganske udemærket måde at skære nogle kalorier fra, men også genial hvis man ikke kan tåle gluten.

Sunde hvidkålsbåde med hakket oksekød

Antal personer: 2

  • 500 g hakket oksekød
  • Hvidkål (hel eller halv)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 5-10 champignon
  • Salat (Jeg bruger tomat, peberfrugt, grønkål)
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • Dressing eller andet (Jeg brugte tzatziki) Se opskriften på tzatziki her.

Tilberedning

  • Svits løg og hvidløg på panden i en god olivenolie
  • Steg oksekødet
  • Inden oksekødet er helt færdigt, bruner du lidt champignoner med på panden
  • Brug blade fra hvidkålshovedet, enten hele eller halve.
  • Fyld hvidkålsbladet med kød, salat og dressing

Velbekomme 🙂



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *