Opskrift: Tarteletter med høns i asparges

Opskrift: Tarteletter med høns i asparges

Dagens aftenmåltid stod på tarteletter med høns i asparges. Det er altså bare simpelt og lækkert. Min kæreste blev pænt sat igang, mens jeg lavede næste uges madplan. Her hjemme er vi ret glade for madplaner, da det sparer os for rigtig mange penge. Vi spiser egentlig de retter vi har lyst til, uden at tænke på om ingredienserne kan kombineres, men vi sparer ca. 15 ture i supermarkedet i løbet af ugen, da vi klarer det hele på én gang.

Forberedelsestid: 5 min
Tilberedningstid:
30-35 min
Antal personer: 
2-3 personer.

tarteletter

  • 2 gode størrelser kyllingebryst.
  • 5 gulerødder
  • 1 løg
  • salt, peber, laurbærblade
  • 2 hønseboullion-terninger
  • 50 g smør
  • ca. 5 spsk. hvedemel
  • ca. 4-5 dl mælk
  • 1 dåse snittede asparges

tilberedning

  1. Kog kyllingebryst i boullionvand med grovhakkede gulerødder, løg, salt, peber, laurbærblad. Ca. 20-30 min alt efter størrelsen på kyllingebrystet.
    Du skal bruge kogevandet til tarteletfyldet senere.
  2. Skær kyllingen ud i små tern (størrelsen er alt efter hvad man er til)
  3. Smelt smør i en gryde, put mel i. Jævn ud med mælk, og pisk godt så det ikke brænder på.
  4. Hæld lidt kogevand fra kyllingen i, og tilpas konsistensen. Smag til med salt og peber.
  5. Tilsæt asparges uden væde og kylling.
  6. Lun tarteletterne i ovnen, og tilsæt fyldet.
  7. Pynt evt. med agurke-ryttere og tomatbåde.

God appetit 🙂



1 thought on “Opskrift: Tarteletter med høns i asparges”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *