Opskrift: Teriyaki kylling med mango-salat

Opskrift: Teriyaki kylling med mango-salat

Jeg har taget sommeren på forskud med en frisk mango-salat, teriyaki kylling og baconsvøbte asparges. Kyllingen kunne med fordel være lavet på grillen, men det må jeg have tilgode til sommer.
Men hvis du laver den i ovnen, er det verdens letteste aftensmad. Ovnen ordner det hele for dig.

Teriyaki kylling med mango-salat

Antal personer: 2
Tilberedningstid: 20-30 minutter

  • Små stykker kyllingefilet
  • 1 pk. bacon
  • 1 bundt asparges
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 4-5 store radiser
  • Rucola salat
  • Teriyaki
  • Evt. olivenolie

Tilberedning

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Smør kyllingen ind i teriyaki, og læg dem på et ildfast fad.
  • Rul bacon om asparges, og læg dem med ned på fadet. Hvis du bruger samme fad til asparges og kylling, behøver du ikke fedtstof til kyllingen, da baconfedtet vil brede sig. Jeg har brugt en størrelse kylling, som kan matche tilberedningstiden af asparges.
  • Skær mango og radiser i tern, og skær avocadoen ud i både. Put ingredienserne i en skål med lidt rucola.
  • Når kyllingen har fået tilpas i ovnen, kan man med fordel give den 5-10 minutter på grill for at få lidt skorpe, og sprødhed på aspargesen.

Velbekomme 🙂



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *