Visse Vasse fuldender stuen

Visse Vasse fuldender stuen

Det pyntede virkelig at få plakater op over sofaen, før var det bare tomt og kedeligt. Det har fuldendt stuen, og nu er der ikke meget mere der kan gøres, udover lidt udskiftning i nips, puder og tæpper over tid. Der er lidt mix og match med nyt, genbrug, luksus og billigt – og det kan jeg egentlig meget godt lide.

__

Hjemme hos os er vi lidt nogle VW-nørder, trods dét, får vi altså ikke billeder af vores egne biler op på væggen. Der går min grænse altså, selvom kæresten nok synes det ville være for fedt!
Derimod synes jeg at disse to plakater fra ViSSE VASSE gør det rigtig godt, og samtidig varmer de vores bil-hjerter. Ha ha.

Nogle gange kan det godt være svært at indrette på 71 kvm. Fordi alting tager rigtig meget plads, og der skal prioriteres rigtig meget. Nu er der sket lidt i stuen, der bliver købt en smule til køkkenet idag, og snart står entréen for tur, som jeg også nævnte som én af de ting jeg skulle nå i Oktober (se indlægget her). Skoskabet ér bestilt, nu skal det bare komme hjem.

VISSEVASSE

VW CAMPER plakaten kan findes her og VW BEETLE her.

Kan I have en rigtig god weekend, hvis I har fået lov til at holde det.
Eller det kan være I ligesom mig, suser på arbejde om et øjeblik.  🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *